Linn Records – Super Audio CD Vol 2 – SACD Multi-Channel


Out of Stock
Special Offer!

Linn Records – Super Audio CD Vol 2 – SACD Multi-Channel


Out Of Stock

Κωδικός προϊόντος: CDLR28424 Κατηγορίες: ,

Linn Records – The Super Audio Surround Collection Volume 2
* Hybrid SACD Multi-Channel – DSD
Αποκτήστε μοναδικές εμπειρίες ακρόασης, με τις μουσικές συλλογές από την εξεζητημένη Linn Records, σε Super Audio & Super Audio Surround εγγραφές !
Στην Linn Records απονεμήθηκε επάξια το 2010, το βραβείο, Label of the year από το περιοδικό Gramophone.

01. Barangrill (Ian Shaw)
02. Any Place I Hang My Hat Is Home (Richard Rodney Bennett)
03. Minor Swing (Martin Taylor)
04. That Old Black Magic (Sarah Moule)
05. I Enjoy Being A Girl (Girl Talk)
06. Who Do You Love? (Barb Jungr)
07. The Meaning Of The Blues (Claire Martin)
08. Little Auk (Haftor Medboe Group)
09. Variations On a Theme of Frank Bridge – Aria Italiana (Scottish Ensemble)
10. Czech Suite – Polka (Scottish Chamber Orchestra)
11. Flute Concerto in G K.313 – Rond Tempo di menuetto (Scottish Chamber Orchestra)
12. Fantaisie Impromptu in C# minor, Op.66 (Artur Pizarro)
13. Orrida agli occhi miei (Emma Bell)
14. Overture in C op.1 no.2 Allegro (Concerto Caledonia)
15. Sonata op.5 no.4 in B flat – Allegro (Allison McGillivray)
16. Pieces in D Gigue a la maniere Anglois (William Carter)
17. Lassie wi’the lintwhite locks (Ian Bruce)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,200 kg




, ,