► Worldwide Shipping!
High Fidelity – Original Soundtrack – Vinyl 2LP Limited



High Fidelity – Original Soundtrack – Vinyl 2LP Limited


Out of stock

Κωδικός προϊόντος: VNLH1216 Κατηγορία:

High Fidelity – Original Soundtrack – Vinyl 2LP Limited in Gatefold + Mp3
This version includes a bonus digital album download (U.S. only – valid until 11/27/17)

LP 1:
A1. The Thirteenth Floor Elevators – You’re Gonna Miss Me 2:28
A2. The Kinks – Everybody’s Gonna Be Happy 2:18
A3. John Wesley Harding – I’m Wrong About Everything 3:36
A4. The Velvet Underground – Oh! Sweet Nuthin’ 7:27
B1. Love – Always See Your Face 3:21
B2. Bob Dylan – Most Of The Time 5:03
B3. Sheila Nicholls – Fallen For You 3:16
B4. The Beta Band – Dry The Rain 6:05

LP 2:
C1. Elvis Costello & The Attractions – Shipbuilding 4:53
C2. Smog – Cold Blooded Old Times 4:12
C3. Jack Black – Let’s Get It On 4:27
D1. Stereolab – Lo Boob Oscillator 6:36
D2. Royal Trux – Inside Game 3:42
D3. The Velvet Underground – Who Loves The Sun 2:46
D4. Stevie Wonder – I Believe (When I Fall In Love It Will Be Forever)4:51

* Released: 29/ 01/2016

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος0.600 kg



, ,



Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.