Elvis Presley – No 1 Hit Singles Collection Vol.1


Out of Stock

Elvis Presley – No 1 Hit Singles Collection Vol.1



Κωδικός προϊόντος: VNLP40 Κατηγορία:

Elvis Presley – No 1 Hit Singles Collection: Limited Edition Vinyl Box Set    

Το ηλεκτρονικό δισκοπωλείο 3345rpm.gr παρουσιάζει ένα box-set με 23 Αμερικάνικα κόκκινα ’45ρια βινύλια,του ElvisPresley.

Στο σύνολο περιλαμβάνει πέντε από τα πρώτα singles του Έλβις, για την Sun records από το 1954 και 1955 (που δεν πήγαν στην κορυφή των charts).

Για όσους λόγω ηλικίας τα έχουν δει μόνο στα βιβλία, είναι μια συγκίνηση να τα πιάνουν με τα χέρια τους.

Όλα τα 45s είναι πλήρης, με τα πρωτότυπα B-sides, καθώς και το πιο ενδιαφέρον και ξεχωριστό είναι τα εμπρός και πίσω εξώφυλα που είναι, όπως ήταν η αρχική κυκλοφορία.

Ακούστε και νιώστε, όχι μόνο τη φωνή του Elvis , αλλά και την ωρίμανση της rock & roll του ’50 και του ’60.

Αυτό το απίστευτο boxset, όπως και το Vol.2 της σειράς, έρχεται σε ένα ξύλινο κουτί και περιέχει 23 κόκκινα συλλεκτικά δισκάκια βινυλίου!

Επίσης περιλαμβάνεται μια έγχρωμη αφίσα.

Δυστυχώς οι ποσότητες είναι πολύ περιορισμένες…Προλάβετε!!!…

Authentic Reproductions of Elvis’ Hit Singles – 47 SONGS IN ALL!  


01 Heartbreak Hotel
02 I Was the One
03 I Want You, I Need You, I Love You
04 My Baby Left Me
05 Don’t Be Cruel
06 Hound Dog
07 Love Me Tender
08 Anyway You Want Me (That’s How I Will Be)
09 Too Much
10 Playing for Keeps
11 All Shook Up
12 That’s When Your Heartaches Begin
13 (Let Me Be Your) Teddy Bear
14 Loving You
15 Jailhouse Rock
16 Treat Me Nice
17 Don’t
18 I Beg of You
19 Hard Headed Woman
20 Don’t Ask Me Why
21 A Big Hunk O’ Love
22 My Wish Came True
23 Stuck on You
24 Fame and Fortune
25 It’s Now or Never
26 A Mess of Blues
27 Are You Lonesome Tonight?
28 I Gotta Know
29 Surrender
30 Lonely Man
31 Good Luck Charm
32 Anything That’s Part of You
34 Blue Christmas
35 Wooden Heart
36 Suspicious Minds
37 You’ll Think of Me
38 That’s All Right
39 Blue Moon of Kentucky
40 Good Rockin’ Tonight
41 I Don’t Care If the Sun Don’t Shine
42 Milk Cow Blues
43 You’re a Heartbreaker
44 Baby, Let’s Play House
45 I’m Left, You’re Right, She’s Gone
46 Mystery Train
47 I Forgot to Remember to Forget.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 4 kg