Cash, Johnny – The Platinum Collection – White Vinyl 3LP


Special Offer!

Cash, Johnny – The Platinum Collection – White Vinyl 3LP


In Stock

Κωδικός προϊόντος: VNLC42803 Κατηγορία:

Cash, Johnny – The Platinum Collection – White Vinyl 3LP
Johnny Cash – The Platinum Collection – White Vinyl 3LP in Gatefold sleeve, Limited.
42 All Time Classics on Cool White Vinyl!
Αυτό το deluxe σετ περιλαμβάνει τρία λευκά βινύλια LP, με τα 42 καλύτερα τραγούδια του Johnny Cash από τις πρώτες ηχογραφήσεις του στην Sun Records, έως και τα πρώτα του χρόνια στην Columbia Records.

LP 1
A1 I Walk The Line  2:45
A2 Folsom Prison Blues  2:47
A3 Cry! Cry! Cry!  2:25
A4 Home Of The Blues  2:38
A5 Katy, Too  1:56
A6 I Got Stripes  2:06
A7 Seasons Of My Heart  2:28

B1 Ring Of Fire (live)  2:49
B2 Delia’s Gone  2:01
B3 The Wreck Of Old ’97  1:44
B4 Five Feet High And Rising  1:48
B5 Straight A’s In Love  2:15
B6 The Ways Of A Woman In Love  2:15
B7 What Do I Care  2:07
LP 2
C1 Rock Island Line  2:11
C2 Get Rhythm  2:14
C3 Hey, Good Lookin’  1:42
C4 Don’t Take Your Guns To Town  3:01
C5 Hey Porter  2:13
C6 You’re The Nearest Thing To Heaven  2:39
C7 All Over Again  2:06

D1 Ballad Of A Teenage Queen  2:12
D2 Big River  2:30
D3 Second Honeymoon  1:57
D4 Come In Stranger  1:41
D5 I Want To Go Home  1:58
D6 Oh Lonesome Me  2:30
D7 Bonanza!  2:21
LP 3
E1 The Rebel-Johnny Yuma  1:53
E2 Loading Coal  2:15
E3 Guess Things Happen That Way  1:50
E4 It’s Just About Time  2:08
E5 I Just Thought You’d Like To Know  2:23
E6 Honky Tonk Girl  1:57
E7 Luther Played The Boogie  2:03

F1 Busted  2:16
F2 Tennessee Flat-Top Box  3:00
F3 Down The Street To 301  2:07
F4 I Love You Because  2:26
F5 Country Boy  1:52
F6 In Them Old Cottonfields Back Home  2:33
F7 In The Jailhouse Now  2:24

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,800 kg



, , ,