Όροι χρήσης 3345rpm.gr

Όροι χρήσης ηλεκτρονικού δισκοπωλείου 3345rpm.gr
Παρακαλούμε διαβάστε πολύ προσεκτικά τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, προτού παραγγείλετε οποιοδήποτε προϊόν από εμάς.
Ο χρήστης / επισκέπτης είναι υποχρεωμένος να διαβάσει τους όρους χρήσης πριν εγγραφεί ή παραγγείλει από το ηλεκτρονικό κατάστημα 3345rpm.gr
Με την παραγγελία οποιουδήποτε προϊόντος από το ηλεκτρονικό δισκοπωλείο 3345rpm.gr, συμφωνείτε και αποδέχεσθε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.
Η εταιρεία 3345rpm έχει το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες και την πολιτική της.
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ:
Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε το μουσικό διαδικτυακό μας κατάστημα3345rpm.gr, ο σκοπός του οποίου είναι,
να προσφέρει στο μουσικόφιλο κοινό επιλεγμένα μουσικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, σε λογικές τιμές και όσο το δυνατόν ταχύτερα στο σημείο που οι πελάτες μας επιθυμούν.
Το 3345rpm.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (ηλεκτρονικό δισκοπωλείο) που εξειδικεύεται στην πώληση μουσικών προϊόντων μέσω του διαδικτύου.
Στα ράφια του ηλεκτρονικού μας καταστήματος 3345rpm.gr μπορείτε να βρείτε προϊόντα όπως:
Δίσκους βινυλίου, cd μουσικής, dvd μουσικής, κασέτες μουσικής, βιβλία κυρίως μουσικά (ελληνόγλωσσα και ξενόγλωσσα),
μηχανήματα αναπαραγωγής και βελτίωσης ήχου, αξεσουάρ για πικάπ & βινύλια, ανταλλακτικά πικάπ, κεφαλές & βελόνες πικάπ, αξεσουάρ συντήρησης και βελτίωσης ήχου, μουσικά διακοσμητικά, μουσικά δώρα, αποθηκευτικά προϊόντα και άλλα πολλά!
ΟΛΑ τα προϊόντα στο 3345rpm.gr είναι Καινούργια και συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση όταν παρέχεται από τον κατασκευαστή.
Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματός μας 3345rpm, που βρίσκεται στην διεύθυνση www.3345rpm.gr
Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στην άνω ιστοσελίδα  συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεσή σας με αυτούς.
Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να απόσχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό. Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.
Όροι:
Το 3345rpm διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού του καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες του και τα συναλλακτικά ήθη.
Το 3345rpm αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσα από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.
► Πληροφορίες και προϊόντα:
Το 3345rpm δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στις ιστοσελίδες του, www.3345rpm.gr & 3345rpm.com  τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.
Περιορισμός ευθύνης:
Το ηλεκτρονικό κατάστημα 3345rpm.gr, δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα 3345rpm.gr ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων
και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.
Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας:
Η ιστοσελίδες www.3345rpm.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του ηλεκτρονικού καταστήματος 3345rpm.
Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από το 3345rpm συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, μουσικών αρχείων,παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του 3345rpm και προστατεύονται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων.
Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του 3345rpm ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.
Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν τo 3345rpm είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του 3345rpm.gr και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων,  βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας ως και αθεμίτου ανταγωνισμού.
Υποχρεώσεις Χρήστη / Πελάτη:
Οι χρήστες – πελάτες των ιστοσελίδων www.3345rpm.gr, αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις, παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών-πελατών.
Είστε υπεύθυνοι για την επιλογή προϊόντος σας και την καταλληλότητά του για τους σκοπούς σας.
Είστε υπεύθυνοι για τα έξοδα τηλεφώνων και ταχυδρομείου για την επικοινωνία σας με το 3345rpm.gr, εάν υπάρξουν.
Ασφάλεια:
Το 3345rpm αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας.
Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.
Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος 3345rpm.gr επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:
Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο, o Κωδικός Εισόδου (e-mail ή user name) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.
Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψής τους από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας τους ή διαρροής τους θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίησή μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα 3345rpm δεν ευθύνεται για την χρήση των μυστικών κωδικών από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.
SSL:
Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL.
Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε σύγχρονο περιβάλλον με ανώτατα συστήματα on-line ασφάλειας και με πιστοποιητικό ασφαλείας SSL, που σημαίνει ότι όλα τα δεδομένα κρυπτογραφούνται με κλειδί κρυπτογράφησης.
Απόρρητο Συναλλαγών:
Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη.
Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce / ηλεκτρονικού εμπορίου.
Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη/μέλος/πελάτη του 3345rpm είναι εμπιστευτικές και το 3345rpm έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.  Μόνο εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.
To 3345rpm δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.
Στην περίπτωση που το 3345rpm χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων του, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.  Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.
Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων:
Έχοντας υπόψη την σχετική νομοθεσία περί της προστασίας των προσωπικών δεδομένων και πιο συγκεκριμένα του Νόμου 2472/1997 και των σχετικών τροποποιήσεων, η εταιρεία μας εγγυάται για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων.
Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.3345rpm.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε τις παραγγελίες σας.
Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες του www.3345rpm.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας και την επικοινωνία  σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές.
Σε κάθε περίπτωση οι συνεργάτες του 3345rpm που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί. Τα προσωπικά σας στοιχεία σε εξαιρετικά σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες με τo 3345rpm επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.
Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας χρήση της ειδικής φόρμας επικοινωνίας.
Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.
Αγορά Προϊόντων:
Στα ράφια του ηλεκτρονικού μας καταστήματος 3345rpm.gr μπορείτε να βρείτε επιλεγμένα προϊόντα όπως: Δίσκους βινυλίου, cd μουσικής, dvd μουσικής, κασέτες μουσικής, βιβλία κυρίως μουσικά (ελληνόγλωσσα και ξενόγλωσσα), μηχανήματα αναπαραγωγής και βελτίωσης ήχου, αξεσουάρ συντήρησης και βελτίωσης ήχου, μουσικά διακοσμητικά και αποθηκευτικά προϊόντα.
ΌΛΑ τα προϊόντα στο 3345rpm.gr είναι καινούργια και συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση όταν παρέχεται από τον κατασκευαστή.
Στόχος μας είναι να φτάσετε στο τελικό προϊόν με ελάχιστα clicks.
Το 3345rpm.gr κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει καθημερινά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή/και της τιμής ενός προϊόντος.
Στα πλαίσια της καλής πίστεως και για την δική σας προστασία σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου.
Σταθερότητα τιμών:
Πρόθεσή μας είναι να διατηρούμε διαρκώς σταθερές τις τιμές όλων των προϊόντων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, ωστόσο δεν μπορούμε, όπως είναι αυτονόητο, να προβλέψουμε την βούληση των συνεργατών μας όσον αφορά την τιμολογιακή τους πολιτική. Έτσι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις τιμές των προϊόντων που προβάλλονται, χωρίς καμία προειδοποίηση προς τους πελάτες του.
Στις αναγραφόμενες τιμές των διαφόρων προϊόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες του ιστοτόπου συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α.
Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
Ασφάλεια online αγορών:
Όλες οι συναλλαγές σας με το 3345rpm.gr είναι ασφαλείς και εγγυημένες 100%.
Τα στοιχεία των πιστωτικών σας καρτών φαίνονται ΜΟΝΟ στην Τράπεζα, ενώ τα προσωπικά σας δεδομένα δεν αποθηκεύονται και απαγορεύεται να χρησιμοποιηθούν για οποιαδήποτε χρήση.

Πολιτική Επιστροφών:
Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 4 παρ.10 του ν.2251/1994 (ΦΕΚ 191 Α’/16 Νοεμβρίου 1994) σε συνδυασμό με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (Κ.Υ.Α.Ζ1-891/30.8.2013), ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητος από την εξ’ αποστάσεως αγορά ενός προϊόντος εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών.
Σε αυτό το πλαίσιο εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία φυσικής παραλαβής έχετε την δυνατότητα επιστροφής των αγορασθέντων προϊόντων μόνον εφ’ όσον αυτά βρίσκονται ακριβώς στην ίδια κατάσταση στην οποία και παρελήφθησαν και υπό την προϋπόθεση ότι συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν τη συναλλαγή σας.
Στην περίπτωση που έχει γίνει διαχείριση του προϊόντος από τον καταναλωτή πέραν της αναγκαίας, ο τελευταίος θα ευθύνεται για τυχόν μείωση της αξίας του προϊόντος που επιστρέφεται.
Τα έξοδα για την επιστροφή προϊόντων μέσω ταχυδρομείου, ταχυμεταφοράς ή μεταφορικής εταιρείας στον χώρο της 3345rpm δεν καλύπτονται από την εταιρεία και επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον αποστολέα-πελάτη.
Επισημαίνεται ότι η ευθύνη απώλειας, βλάβης ή καταστροφής του προϊόντος βαραίνει τον πελάτη μέχρι την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρεία.
Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος.
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η αρχική συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης.
Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές (ακόμα και στην περίπτωση που έχουν κάποιο ελάττωμα από το εργοστάσιο), σε όλα τα Οπτικοακουστικά προϊόντα (Δίσκους βινυλίου, CDs, DVDs, Cassettes tapes), εάν έχει ανοιχθεί η συσκευασία τους ή εάν έχει ήδη γίνει λήψη των ηλεκτρονικών αρχείων, σε Βιβλία και όλα τα αναλώσιμα προϊόντα που έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η αρχική συσκευασία τους.
Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε όλα τα προϊόντα που έχουν αποσφραγιστεί και έχει παραβιαστεί η αρχική συσκευασία τους.
Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, κλπ).
Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα άμεσα.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και ανάλογα με τον τρόπο που επιλέξατε για την πληρωμή της παραγγελία σας, θα πραγματοποιηθεί και η επιστροφή των χρημάτων που πληρώσατε.
Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
Η επιστροφή μπορεί να γίνεται με πίστωση λογαριασμού σας που θα γνωστοποιήσετε στο 3345rpm.gr.
Η παρούσα Σύμβαση δεν επηρεάζει οποιαδήποτε δικαιώματα καταναλωτών που προβλέπονται από τη νομοθεσία.
Πριν από κάθε επιστροφή συνιστάται να προηγηθεί επικοινωνία με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας 3345rpm.gr.

Ακύρωση Παραγγελίας:
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνώντας μαζί μας.
Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε.
Απώλεια:
Όλα τα εμπορεύματα που αγοράζονται από το 3345rpm.gr υπόκεινται σε μια σύμβαση αποστολής. Αυτό σημαίνει ότι ο κίνδυνος απώλειας περνά σε σας, μετά την παράδοσή μας στο μεταφορέα.
Φυσικά έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε ένα τέτοιο γεγονός να είναι ελάχιστα πιθανό.


Αποδοχή – Ισχύον Δίκαιο – Δικαιοδοσία:
Η επίσκεψη, επισκέπτη/χρήστη/πελάτη αυτού του διαδικτυακού τόπου προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των περιγραφόμενων εδώ όρων χρήσης.
Η πλοήγηση και παραμονή στο διαδικτυακό τόπο, συνιστά έμπρακτη αποδοχή των όρων.
Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του ηλεκτρονικού καταστήματος 3345rpm.gr και του επισκέπτη/χρήστη/πελάτη, των ιστοσελίδων και υπηρεσιών του και δεσμεύει μόνο αυτούς.
Καμία τροποποίηση αυτών των όρων χρήσης δεν λαμβάνεται υπόψη και δεν αποτελεί μέρος αυτής της συμφωνίας αν δεν εκφράζεται εγγράφως και ενσωματωθεί στους παρόντες όρους χρήσης.
Όλοι οι παραπάνω όροι τίθενται άμεσα εν ισχύ στο σύνολό τους και η παραμονή στην ιστοσελίδα και η οποιασδήποτε μορφής χρήση της ή συναλλαγή, προϋποθέτει την εκ των προτέρων απόλυτη και άνευ ενδοιασμών αποδοχή τους με την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση του επισκέπτη/χρήστη/πελάτη.
Η παρούσα Σύμβαση θα διέπεται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών και θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Αθήνας.

© 3345rpm.gr – 3345rpm.com ®