Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής και Ασφάλεια online αγορών
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το 3345rpm.gr σας προσφέρει ασφαλής εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής, τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε για την πληρωμή των αγορών σας, στην σελίδα checkout (Ταμείο) αμέσως πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.
Όλες οι συναλλαγές σας με το 3345rpm.gr είναι ασφαλείς και εγγυημένες 100%.
Η εταιρεία μας δεν διατηρεί και δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της τραπεζικής κάρτας σας. Όλα τα στοιχεία των τραπεζικών καρτών φαίνονται μόνο στην Τράπεζα. Για τον λόγο αυτό, θα πρέπει σε κάθε νέα παραγγελία σας, να επανεισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας.
Τα προϊόντα που επιλέγετε μπορείτε να τα πληρώσετε με τους εξής τρόπους:
Πληρωμή με χρεωστική – πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα:
Η διαδικασία εξόφλησης μέσω τραπεζικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας.
Η συναλλαγή σας πραγματοποιείται απευθείας σε Secure Server της Worldline – Eurobank με χρήση εξελιγμένης μορφής κρυπτογράφησης – πρωτόκολλο ασφαλείας 3D Secure και ισχυρή ταυτοποίηση του πελάτη, που διασφαλίζει τις online πληρωμές με κάρτα.
Στο 3345rpm.gr γίνονται δεκτές όλες οι πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Diners.
Η παράδοση των παραγγελιών όπου η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί με πιστωτική-χρεωστική κάρτα, γίνονται μόνο στον κάτοχο της πιστωτικής-χρεωστικής κάρτας, με την επίδειξη της κάρτας και της αστυνομικής ταυτότητας του(αν αυτό ζητηθεί).
Πληρωμή μέσω PayPal:
Στην περίπτωση αυτή πληρώνετε την παραγγελία, με τον PayPal λογαριασμό σας. Για να ενεργοποιήσετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής θα μεταφερθείτε στη σελίδα login του PayPal. Ο λογαριασμός σας θα χρεωθεί την στιγμή της παραγγελίας σας. Εάν δεν έχετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν από τη σελίδα login του PayPal κάνοντας κλικ εδώ.
Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της υπηρεσίας PayPal, για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
Οι παραγγελίες με τρόπο πληρωμής PayPal υπόκεινται σε επιπλέον ελέγχους από την εταιρία μας και ενδέχεται να απορριφθούν.
Επίσης ενδέχεται να σας ζητηθούν επιπλέον στοιχεία ταυτοποίησης των στοιχείων σας.
Σημειώνεται πως η υπηρεσία αυτή επιβαρύνεται με προμήθεια 4.9% επί της αξίας της παραγγελίας ως έξοδα του PayPal (Χρέωση Συναλλαγής PayPal Fees).
Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό-τραπεζική μεταφορά:
Εφόσον επιλέξετε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τραπεζική κατάθεση, θα λάβετε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ένα email με όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε για να κάνετε την τραπεζική μεταφορά χρημάτων.
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε τράπεζα που συνεργάζεται με το σύστημα ΔΙΑΣ (μέσω τραπεζικού φυσικού καταστήματος, e-banking ή phone banking και ανάλογα με τις δυνατότητες της κάθε τράπεζας).
Εάν ο πελάτης επιλέξει να κάνει έμβασμα μέσω άλλης τράπεζας, μη συνεργαζόμενης με την εταιρία μας, οφείλει να καταβάλει τα έξοδα εμβάσματος που χρεώνει το τραπεζικό σύστημα.
Στην περίπτωση αυτή παρουσιάζονται καθυστερήσεις, εναρμονισμένες με τους τραπεζικούς όρους, στην εμφάνιση του ποσού εξόφλησης στο λογαριασμό της εταιρείας μας και σε καμία περίπτωση η ευθύνη δε βαραίνει την εταιρεία μας.
Προσοχή στις Τραπεζικές Προμήθειες!
Όταν πραγματοποιείται καταθέσεις-μεταφορές από διαφορετική τράπεζα, όλα τα έξοδα (και των δύο Τραπεζών) τα επιβαρύνεται ο Καταθέτης (Πελάτης) και όχι ο Δικαιούχος.
Το 3345rpm.gr διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την πραγματοποίηση και παράδοση της παραγγελίας, από πελάτη που δεν έχει καταβάλει ολόκληρο το ποσό πληρωμής.
⚠ Παρακαλείστε να αναφέρετε τον Αριθμό της παραγγελία σας με την πληρωμή σας. Ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση, λόγω αδυναμίας ταυτοποίησης της πληρωμής, αν στην αιτιολογία δεν αναγράφεται ο αριθμός παραγγελίας.
Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε 24 ώρες από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας, διαφορετικά αυτή ακυρώνεται αυτόματα.
Η παραγγελία σας θα σταλεί όταν εμφανιστεί ολόκληρο το ποσό πληρωμής, στο λογαριασμό μας, ενώ ο χρόνος ολοκλήρωσης και αποστολής της, ξεκινάει να μετράει από την ημέρα που θα εμφανιστεί το ποσό πληρωμής της, στο λογαριασμό μας.
Πιστωτικός Έλεγχος:
Όλες οι παραγγελίες υπόκεινται σε επιπλέον πιστωτικούς ελέγχους από την εταιρία μας, η οποία διατηρεί το δικαίωμα δίχως αιτιολόγηση να σας ζητήσει κατά την κρίση της, να προσκομίσετε επιπλέον έγγραφα που θα ταυτοποιούν τα στοιχεία σας, είτε και να απορρίψει πλήρως την παραγγελία σας και να μην την κάνει αποδεκτή.
Αντικαταβολή:
Δυστυχώς δεν χρησιμοποιούμε την υπηρεσία της αντικαταβολής.

⚠ Στις αναγραφόμενες τιμές των διαφόρων προϊόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες του Ηλεκτρονικού Δισκοπωλείου 3345rpm.gr συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος ΦΠΑ.
– Όλες οι τιμές αναφέρονται μόνο σε Ευρώ €.
– Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

© 3345rpm.gr – 3345rpm.com ®