Τρόποι Παραγγελίας

Τρόποι Παραγγελίας στο ηλεκτρονικό δισκοπωλείο 3345rpm.gr
Μπορείτε να παραγγείλετε και να αγοράσετε on-line τα προϊόντα που επιθυμείτε, αποκλειστικά μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.3345rpm.gr ή σε ειδικές περιπτώσεις μέσω e-mail στο sales@3345rpm.gr
⚠ Δυστυχώς δεν δεχόμαστε τηλεφωνικές παραγγελίες.

Η διαδικασία παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι απλή και εύκολη.
Επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, τοποθετώντας τα στο Καλάθι Αγορών.
Μόλις ολοκληρώσετε τις αγορές σας, πατήστε το Καλάθι Αγορών και ολοκληρώστε την παραγγελία σας ακολουθώντας τα απλά βήματα που υποδεικνύονται.
Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα λάβετε στο email σας, ένα αυτοματοποιημένο ηλεκτρονικό ενημερωτικό μήνυμα για την επιτυχή επιβεβαίωση και καταχώρησή της, όπου εκεί θα αναφέρονται αναλυτικά όλα τα στοιχεία της παραγγελία σας.
Για την ορθή και έγκαιρη λήψη του, παρακαλούμε να ελέγχετε την ορθότητα της καταχώρησης του προσωπικού σας email, καθώς και τον φάκελο σας στα μηνύματα spam.
Παρακαλούμε σημειώστε τον μοναδικό αριθμό παραγγελίας σας, σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ακύρωση Παραγγελίας:
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν συσκευασθεί και αποσταλεί, στέλνοντας email στο sales@3345rpm.gr και γράφοντας στο θέμα “Ακύρωση παραγγελίας – Αριθμός παραγγελίας…”.
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά.
Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε.
Ο Λογαριασμός μου:
Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε προσωπικό λογαριασμό για να παραγγείλετε στο ηλεκτρονικό δισκοπωλείο 3345rpm.gr.
Μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελίας σας σαν επισκέπτης και να κάνετε τις αγορές σας χωρίς την δημιουργία λογαριασμού.
Ωστόσο, δημιουργώντας τον προσωπικό σας λογαριασμό, έχετε μεγαλύτερη ταχύτητα στην ολοκλήρωση μελλοντικών σας αγορών, αφού σας δίνεται η δυνατότητα να αποθηκεύσετε προσωπικά στοιχεία και διευθύνσεις αποστολής, ώστε να μην χρειάζεται να τα ξανασυμπληρώνετε σε κάθε επόμενη παραγγελία σας.
Ακόμα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή την κατάσταση της παραγγελία σας, αλλά και την εξέλιξη παράδοσης της, καθώς και το ιστορικό των παλαιότερων παραγγελιών.

⚠ Για να σας εξυπηρετήσουμε όλους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το ελάχιστο όριο παραγγελίας ορίζεται η τιμή των 17€. Αν η παραγγελία σας είναι μικρότερη των 17€, δεν μπορεί να εκτελεστεί.
⚠ Όλα μας τα Προϊόντα είναι Καινούργια και Σφραγισμένα!
– Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

© 3345rpm.gr – 3345rpm.com ®