Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης και Χρεώσεις στο ηλεκτρονικό δισκοπωλείο 3345rpm.gr
Ενημερωθείτε για τα Έξοδα τους Χρόνους και τους Τρόπους Αποστολής-Παράδοσης, των μουσικών προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα.
Έξοδα Αποστολής εσωτερικού:
Το μεταφορικό κόστος αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι 6,90€ με συνολικό ή ογκομετρικό βάρος μέχρι 2 κιλά, και για κάθε επιπλέον κιλό 2,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
Για παραγγελίες άνω των 60,00€ η αποστολή είναι δωρεάν.
Δωρεάν Έξοδα Αποστολής:
Εάν η αξία της παραγγελίας σας είναι πάνω από 60 ευρώ τότε τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα!
Τα δωρεάν μεταφορικά έξοδα καλύπτουν την αποστολή της παραγγελίας σας μέχρι την διεύθυνση αποστολής που δηλώνεται κατά την καταχώριση παραγγελίας σας.
⚠ Δεν αποστέλλουμε παραγγελίες σε ταχυδρομικές θυρίδες.
⚠ Όλα τα έξοδα αποστολής και παραλαβής υπολογίζονται στο τελευταίο βήμα πριν την ολοκλήρωση και πληρωμή της παραγγελίας και προστίθενται στο καλάθι αγορών.
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης:
Όλα τα προϊόντα που παραγγέλνετε από το 3345rpm.gr θα σας αποσταλούν στην διεύθυνση πού έχετε ορίσει, με την υπηρεσία ταχυμεταφορών Elta Courier.
Για παραγγελίες προϊόντων που χαρακτηρίζονται ογκώδη, η αποστολή γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως και μέσω μεταφορικής εταιρείας.
Χρόνοι Παράδοσης:
Από την στιγμή που θα επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας και την πληρωμή σας, αυτή θα αποσταλεί εντός 2-4 εργασίμων ημερών και θα ενημερωθείτε για τον Αριθμό εντοπισμού(Tracking number) μέσω e-mail.
Παραγγελίες και αποστολές εκτελούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.
Η παραγγελία σας από την στιγμή που θα ετοιμαστεί και θα παραδοθεί στην courier για αποστολή, θα πρέπει να υπολογίσετε τους παρακάτω χρόνους:
1-3 εργάσιμες ημέρες για διευθύνσεις στην Αττική.
1-4 εργάσιμες ημέρες για διευθύνσεις σε χερσαίους προορισμούς.
2-6 εργάσιμες ημέρες για διευθύνσεις σε νησιωτικούς προορισμούς και δυσπρόσιτες περιοχές.
Απώλεια Παραγγελίας:
Όλα τα εμπορεύματα που αγοράζονται από το 3345rpm.gr υπόκεινται σε μια σύμβαση αποστολής.
Αυτό σημαίνει ότι ο κίνδυνος απώλειας περνά σε εσάς, μετά την παράδοσή μας στην courier-μεταφορέας. Φυσικά έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε ένα τέτοιο γεγονός να είναι ελάχιστα πιθανό.
Καθυστέρηση Παραγγελίας:
Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους: Απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών μεταφοράς, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.
Επίσης σε περίπτωση που είναι αδύνατη η επικοινωνία μαζί σας, τηλεφωνική ή μέσω e-mail (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν, είτε σε σχέση με την πληρωμή της, ή επειδή πχ. τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα).
Άρνηση Παραλαβής παραγγελίας:
Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής ή αδιαφορίας παραλαβής της παραγγελίας ή όμοιας κακόβουλης πράξης από την πλευρά του πελάτη, η εταιρία 3345RPM διατηρεί το δικαίωμα προσφυγής στη δικαιοσύνη προκειμένου να διεκδικήσει ζημίες που ενδεχομένως να έχουν προκύψει ως αποτέλεσμα της ηλεκτρονικής παραγγελίας του πελάτη.
Συσκευασία Αποστολής:
Οι συσκευασίες των αποστολών μας, είναι ιδιαιτέρα προσεγμένες και γίνονται με τα καλύτερα και ανθεκτικότερα υλικά συσκευασίας, χωρίς να υπολογίζουμε το κόστος αυτών, παρά μόνο δίνοντας προτεραιότητα στην Ασφαλή Μεταφορά της παραγγελίας σας.
Συσκευασία Δώρου:
Δυστυχώς δεν προσφέρουμε συσκευασία δώρου, γιατί σε εμάς προέχει η ασφαλής μεταφορά και όχι η εμφάνιση…

© 3345rpm.gr – 3345rpm.com ®