Εργαλείο ευθυγράμμισης κεφαλής και βραχίονα πικάπ VTA – Azimuth

3345rpm » Εργαλείο ευθυγράμμισης κεφαλής και βραχίονα πικάπ VTA – Azimuth

turntable-tonearm-vta-cartridge-azimuth-set-up-tool
turntable-tonearm-vta-cartridge-azimuth-set-up-tool_turntable-tonearm-vta-cartridge-azimuth-set-up-tool__turntable-tonearm-vta-and-cartridge-azimuth-set-up-toolturntable-tonearm-vta-cartridge-azimuth-set-up-tool

Εργαλείο ευθυγράμμισης κεφαλής και βραχίονα πικάπ VTA – Azimuth

45,99

Προσωρινα εξαντλημενο…

Κωδικός προϊόντος: GTT800 Κατηγορία:

Περιγραφή Προϊόντος

Εργαλείο ευθυγράμμισης κεφαλής και βραχίονα πικάπ VTA – Azimuth

Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία για όλους τους ιδιοκτήτες πικάπ, διότι η ικανότητα της κεφαλής-βελόνας να ανακτήσει τη μουσική που είναι γραμμένη στο δίσκο βινυλίου, εξαρτάται και από την σωστή γωνία ανάγνωσης και από την  ευθυγράμμισή της.
Το εργαλείο ευθυγράμμισης σας επιτρέπει να ελέγξετε και να ευθυγραμμίσετε σωστά την κεφαλή και τον βραχίονα του πικάπ για την καλύτερη δυνατή απόδοσή του και κατά συνέπεια της μουσικής!

Κατασκευασμένο από διάφανο πλεξιγκλάς με χαραγμένες διαβαθμίσεις ακριβείας σε λέιζερ, για να γίνουν όλες οι ρυθμίσεις στο πικάπ με απόλυτη με ακρίβεια!

* Και μην ξεχνάτε ότι ένας λάθος ευθυγραμμισμένος βραχίονας πικάπ και μια λάθος ευθυγραμμισμένη και ζυγισμένη κεφαλή-βελόνα πικάπ, μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρες φθορές της βελόνας και του δίσκου βινυλίου!

Διαστάσεις: 65 x 47 x 8mm

Εργαλείο ευθυγράμμισης VTA & Azimuth, για τη βέλτιστη δειγματοληψία με ελάχιστη παραμόρφωση!

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Manufacturer

Amari acoustics