Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών 3345rpm.gr
Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 4 παρ.10 του ν.2251/1994 (ΦΕΚ 191 Α’/16 Νοεμβρίου 1994) σε συνδυασμό με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (Κ.Υ.Α.Ζ1-891/30.8.2013), ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητος από την εξ’ αποστάσεως αγορά ενός προϊόντος εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών.
Σε αυτό το πλαίσιο εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία φυσικής παραλαβής έχετε την δυνατότητα επιστροφής των αγορασθέντων προϊόντων μόνον εφ’ όσον αυτά βρίσκονται ακριβώς στην ίδια κατάσταση στην οποία και παρελήφθησαν και υπό την προϋπόθεση ότι συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν τη συναλλαγή σας.
(Η συσκευασία θα πρέπει να είναι άθικτη, στην αρχική της κατάσταση και να μην έχουν παραβιαστεί οι ταινίες ασφαλείας του κατασκευαστή. Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικά από την απόδειξη αγοράς.)
Στην περίπτωση που έχει γίνει διαχείριση του προϊόντος από τον καταναλωτή πέραν της αναγκαίας, ο τελευταίος θα ευθύνεται για τυχόν μείωση της αξίας του προϊόντος που επιστρέφεται.
Δηλαδή η εταιρεία 3345rpm σε περίπτωση επιστροφής ενός προϊόντος, το οποίο δεν είναι στην αρχική του κατάσταση (παραβιασμένη ταινία ασφαλείας κατασκευαστή, αλλοιωμένη εξωτερική συσκευασία, παραβιασμένα σακουλάκια της συσκευασίας), διατηρεί το δικαίωμα έκδοσης πιστωτικού χαμηλότερης αξίας. Η υποτίμηση του προϊόντος θα είναι ανάλογη με τη κατάσταση της συσκευασίας και του προϊόντος που επιστρέφεται.
Τα έξοδα για την επιστροφή προϊόντων μέσω ταχυμεταφοράς(courier) ή μεταφορικής εταιρείας, στην έδρα της 3345rpm, δεν καλύπτονται από την εταιρεία 3345rpm και επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον αποστολέα-πελάτη.
(Τα έξοδα αποστολής επιστροφής, θα πρέπει να είναι πληρωμένα και η παράδοση να γίνεται μόνο στην διεύθυνση της εταιρείας 3345rpm.
Η αποστολή του δέματος της επιστροφής γίνεται αποκλειστικά και μόνο με ELTA Courier Πόρτα Πόρτα).
Επιστροφές με χρέωση μεταφορικών στην εταιρεία 3345rpm δεν θα γίνονται δεκτές.
ΜΟΝΟ στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας, δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής και αντικατάστασης του προϊόντος εξολοκλήρου.
Σε περίπτωση επιστροφής και αντικατάστασης ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα επιστροφής και αντικατάστασης του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη.
Επισημαίνεται ότι η ευθύνη απώλειας, βλάβης ή καταστροφής του προϊόντος βαραίνει τον πελάτη μέχρι την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρεία.
Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές (ακόμα και στην περίπτωση που έχουν κάποιο ελάττωμα από το εργοστάσιο), σε όλα τα Οπτικοακουστικά προϊόντα (Δίσκους βινυλίου, CDs, DVDs, Cassettes tapes), εάν έχει ανοιχθεί η συσκευασία τους ή εάν έχει ήδη γίνει λήψη των ηλεκτρονικών αρχείων, σε Βιβλία και όλα τα αναλώσιμα προϊόντα (π.χ. υγρά, ανταλλακτικά πικάπ, κεφαλές και βελόνες πικάπ κλπ.) που έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η αρχική συσκευασία τους (Άρθρο 4 § 10 ν. 2251/1994).
Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε όλα τα προϊόντα που έχουν αποσφραγιστεί και έχει παραβιαστεί η αρχική συσκευασία τους.
Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, κλπ).
Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα άμεσα.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και ανάλογα με τον τρόπο που επιλέξατε για την πληρωμή της παραγγελία σας, θα πραγματοποιηθεί και η ανάλογη επιστροφή των χρημάτων που πληρώσατε.
Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν ή τα προϊόντα.
Η επιστροφή μπορεί να γίνεται με πίστωση λογαριασμού σας που θα γνωστοποιήσετε στην 3345rpm.
Η παρούσα Σύμβαση δεν επηρεάζει οποιαδήποτε δικαιώματα καταναλωτών που προβλέπονται από τη νομοθεσία.
Πριν από κάθε επιστροφή συνιστάται να προηγηθεί επικοινωνία με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας 3345rpm.gr.

Παρακαλούμε διαβάστε πολύ προσεκτικά εδώ τους όρους και τις προϋποθέσεις, προτού παραγγείλετε οποιοδήποτε προϊόν από εμάς.
Ο χρήστης / επισκέπτης είναι υποχρεωμένος να διαβάσει τους όρους χρήσης, πριν εγγραφεί ή παραγγείλει από το ηλεκτρονικό κατάστημα 3345rpm.gr

© 3345rpm.gr – 3345rpm.com ®