► WORLDWID SHIPPING!

Αποστολή & Πληρωμή 3345rpm.gr

Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής 3345rpm.gr
⚠  Λόγω των έκτακτων μέτρων της κυβέρνησης περί Covid-19, οι Χρόνοι Παράδοσης αποστολών, επηρεάζονται ανάλογα και ενδέχεται να διαφέρουν σημαντικά. Ενημερωθείτε και εδώ.
Ενημερωθείτε για τους τρόπους Αποστολής & Πληρωμής των προϊόντων μας στην Ελλάδα.
Έξοδα Αποστολής εσωτερικού:
Το μεταφορικό κόστος αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι 6,90€ με συνολικό ή ογκομετρικό βάρος μέχρι 2 κιλά, και για κάθε επιπλέον κιλό 2,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
Για παραγγελίες άνω των 50,00 € η αποστολή είναι δωρεάν.
ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής:
Εάν η αξία της παραγγελίας σας είναι πάνω από 50 ευρώ τότε τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα!
Τα δωρεάν μεταφορικά έξοδα καλύπτουν την αποστολή της παραγγελίας σας μέχρι την διεύθυνση αποστολής που δηλώνεται κατά την καταχώριση παραγγελίας σας.
⚠ Όλα τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται στο τελευταίο βήμα πριν την ολοκλήρωση και πληρωμή της παραγγελίας και προστίθενται στο καλάθι αγορών.

Τρόποι αποστολής-παράδοσης:

Όλα τα προϊόντα που παραγγέλνετε από το 3345rpm.gr θα σας αποσταλούν στην διεύθυνση πού έχετε ορίσει, με την υπηρεσία ταχυμεταφορών Elta Courier.
Για παραγγελίες προϊόντων που χαρακτηρίζονται ογκώδη, η αποστολή γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως μέσω μεταφορικής.
Χρόνοι Παράδοσης:
Από την στιγμή που θα επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας και την πληρωμή σας, αυτή θα αποσταλεί εντός 1-3 εργασίμων ημερών και θα ενημερωθείτε για το Tracking number μέσω e-mail.
Παραγγελίες και αποστολές εκτελούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.
Η παραγγελία σας από την στιγμή που θα ετοιμαστεί και θα παραδοθεί στην courier για αποστολή, θα πρέπει να υπολογίσετε τους παρακάτω χρόνους:
1-2 εργάσιμες ημέρες για διευθύνσεις στην Αττική.
1-4 εργάσιμες ημέρες για διευθύνσεις σε χερσαίους προορισμούς.
2-6 εργάσιμες ημέρες για διευθύνσεις σε νησιωτικούς προορισμούς και δυσπρόσιτες περιοχές.

Συσκευασία αποστολής:
Οι συσκευασίες των αποστολών μας γίνονται με τα καλύτερα και ανθεκτικότερα υλικά συσκευασίας χωρίς να υπολογίζουμε το κόστος αυτών παρά μόνο δίνοντας προτεραιότητα στην Ασφαλή Μεταφορά της παραγγελίας σας.

Τρόποι Πληρωμής και Aσφάλεια online αγορών:
Όλες οι συναλλαγές σας με το 3345rpm.gr είναι ασφαλείς και εγγυημένες 100%.
Τα στοιχεία των πιστωτικών σας καρτών φαίνονται ΜΟΝΟ στην Τράπεζα, ενώ τα προσωπικά σας δεδομένα δεν αποθηκεύονται και απαγορεύεται να χρησιμοποιηθούν για οποιαδήποτε χρήση.

Τα προϊόντα που επιλέγετε μπορείτε να τα πληρώσετε με τους εξής τρόπους:
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό – τραπεζική μεταφορά:

Εφόσον επιλέξετε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τραπεζική κατάθεση, θα λάβετε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ένα email με όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε για να κάνετε την τραπεζική μεταφορά χρημάτων.
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε τράπεζα που συνεργάζεται με το σύστημα ΔΙΑΣ (μέσω φυσικού καταστήματος, e-banking ή phone banking, ανάλογα με τις δυνατότητες της κάθε τράπεζας).
Εάν ο πελάτης επιλέξει να κάνει έμβασμα μέσω άλλης τράπεζας, μη συνεργαζόμενης με την εταιρία μας, οφείλει να καταβάλει τα έξοδα εμβάσματος που χρεώνει το τραπεζικό σύστημα.
Στην περίπτωση αυτή παρουσιάζονται καθυστερήσεις, εναρμονισμένες με τους τραπεζικούς όρους, στην εμφάνιση του ποσού εξόφλησης στο λογαριασμό της εταιρίας μας και σε καμία περίπτωση η ευθύνη δε βαραίνει την εταιρεία μας.
Προσοχή στις Τραπεζικές Προμήθειες!
Όταν πραγματοποιείται καταθέσεις-μεταφορές, από τράπεζες που δεν συμπεριλαμβάνονται στην παρακάτω λίστα, το ποσό που πρέπει να λάβουμε θα πρέπει να είναι ακριβώς το ποσό της παραγγελίας.
Τυχόν χρεώσεις θα πρέπει να επιβαρύνουν εσάς.
Σε περίπτωση κατάθεσης από διαφορετική τράπεζα, όλα τα έξοδα (και των δύο Τραπεζών) τα επιβαρύνεται ο Καταθέτης (Πελάτης) και όχι ο Δικαιούχος.

Το 3345rpm.gr διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την πραγματοποίηση και παράδοση της παραγγελίας από πελάτη που δεν έχει καταβάλει ολόκληρο το ποσό πληρωμής.
Η διαδικασία αποστολής της παραγγελίας σας ξεκινάει μόνο εφόσον πραγματοποιηθεί και εμφανιστεί η μεταφορά του ποσού εξόφλησης στο λογαριασμό μας.
Παρακαλείστε να αναφέρετε τον Αριθμό της παραγγελία σας με την πληρωμή σας.
* Ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση, λόγω αδυναμίας ταυτοποίησης της πληρωμής, αν στην αιτιολογία δεν αναγράφεται ο αριθμός παραγγελίας.
Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε 2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας, διαφορετικά αυτή ακυρώνεται αυτόματα.
Η παραγγελία σας θα σταλεί όταν εμφανιστεί ολόκληρο το ποσό πληρωμής, στο λογαριασμό μας, ενώ ο χρόνος αποστολής της, ξεκινάει να μετράει από την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η κατάθεση.
Εξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:
EUROBANK EFG
Aριθμός λογαριασμού: 00260175470200589040 | IBAN: GR5402601750000470200589040
EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
Aριθμός λογαριασμού: 18100163908  | IBAN: GR7301101810000018100163908
ALPHA BANK
Αριθμός Λογαριασμού: 389002101002691  | IBAN: GR9801403890389002101002691
Πληρωμή μέσω Πιστωτικής ή Χρεωστικής κάρτας:
Πληρώστε με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες, Visa, Mastercard.
Μόλις ολοκληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας και επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική-χρεωστική κάρτα, στην συνέχεια θα μεταβείτε αυτόματα στο περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK και στο σύστημα 3D Secure EUROBANK PAYMENT SYSTEM.
Τα απόρρητα δεδομένα (ο 16ψήφιος αριθμός της τραπεζικής κάρτας καθώς και η ημερομηνία λήξης και ο αριθμός Επαλήθευσης) αποστέλλονται απ’ ευθείας κωδικοποιημένα στον κεντρικό υπολογιστή της τράπεζας, χωρίς να περνάνε μέσα από τον διακομιστή του 3345rpm.gr.
Η Τράπεζα παρέχει τις υπηρεσίες Verified by Visa και MasterCard Secure Code, των διεθνών οργανισμών Visa και MasterCard, για να μπορείτε να πραγματοποιείτε με ασφάλεια τις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές χρησιμοποιώντας τις πιστωτικές σας κάρτες.
Οι Υπηρεσίες αυτές σας προστατεύουν όταν πραγματοποιείτε συναλλαγές στο διαδίκτυο, από πιθανή κακόβουλη χρήση των στοιχείων σας, γιατί απαιτείται η χρήση μυστικού Προσωπικού Κωδικού Πρόσβασης, τον οποίο εσείς εισάγετε κατά τη διάρκεια των ηλεκτρονικών σας αγορών.
Με αυτό τον τρόπο γίνεται ηλεκτρονικός έλεγχος των στοιχείων ώστε να ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.
Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το 3345rpm.gr μέσω πιστωτικών-χρεωστικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.
Το 3345rpm.gr δεν συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό τον λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα,  για συναλλαγές μέσω αυτού του site.
Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας.
Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.
Πληρωμή μέσω PayPal:
Πληρώστε με πιστωτικές κάρτες, Visa, Mastercard, American Express και Diners μέσω του συστήματος Paypal.
Για να πληρώσετε στο ηλεκτρονικό δισκοπωλείο 3345rpm.gr μέσω PayPal, ΔΕΝ χρειάζεται να έχετε λογαριασμό στο PayPal.
Μόλις ολοκληρώσετε τις αγορές σας απ’το 3345rpm.gr και επιλέξετε να πληρώσετε με Paypal στην συνέχεια θα μεταβείτε αυτόματα στο περιβάλλον του PayPal όπου μπορείτε να εισάγετε κατευθείαν την κάρτα σας, όπως θα κάνατε σ’ένα οποιοδήποτε ηλεκτρονικό τραπεζικό σύστημα.
Αν πάλι διαθέτετε λογαριασμό στο PayPal, μπορείτε να κάνετε login στον λογαριασμό σας και κατόπιν να ολοκληρώσετε την συναλλαγή σας.
Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν τα γνωρίζει κανένας άλλος εκτός από εσάς και την PayPal.
Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της υπηρεσίας PayPal, για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
Το 3345rpm.gr παραλαμβάνει μόνο το χρηματικό ποσό και Σε Καμία Περίπτωση αριθμούς ή κωδικούς καρτών.

Επιβεβαίωση παραγγελίας:
Από τη στιγμή που έχετε βάλει μια παραγγελία στο 3345rpm.gr, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης, όπου θα αναφέρονται αναλυτικά όλα τα στοιχεία της παραγγελία σας. Παρακαλούμε σημειώστε τον μοναδικό αριθμό παραγγελίας σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ακύρωση Παραγγελίας:
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνώντας μαζί μας. Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε.
Απώλεια:
Όλα τα εμπορεύματα που αγοράζονται από το 3345rpm.gr υπόκεινται σε μια σύμβαση αποστολής. Αυτό σημαίνει ότι ο κίνδυνος απώλειας περνά σε σας, μετά την παράδοσή μας στο μεταφορέα. Φυσικά έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε ένα τέτοιο γεγονός να είναι ελάχιστα πιθανό.
Καθυστέρηση παραγγελίας:
Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους: Απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.
Επίσης σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ. τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το www.3345rpm.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Η εταιρία αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

⚠ Στις αναγραφόμενες τιμές των διαφόρων προϊόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες του Ηλεκτρονικού Δισκοπωλείου 3345rpm.gr συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος ΦΠΑ.
Όλες οι τιμές αναφέρονται μόνο σε Ευρώ €.
Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
© 3345rpm.gr – 3345rpm.com

Secure Payment 3345rpm

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο