► Worldwide Shipping!

Αποστολή & Πληρωμή 3345rpm.gr

Τρόποι αποστολής & πληρωμής 3345rpm.gr – 3345rpm.com
Ενημερωθείτε για τους τρόπους Αποστολής & Πληρωμής των προϊόντων μας στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο.
Όλα τα προϊόντα μας Αποστέλλονται ΆΜΕΣΑ την επομένη εργάσιμη ημέρα, από την λήψη και επιβεβαίωση της παραγγελίας ή της πληρωμής.
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ σε όλη την Ελλάδα, ισχύει για αγορές πάνω από 50€
Εάν η αξία της παραγγελίας σας είναι πάνω από 50 ευρώ τότε τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα!
δωρεάν μεταφορικά έξοδα καλύπτουν την αποστολή της παραγγελίας σας μέχρι την διεύθυνση αποστολής που δηλώνεται κατά την καταχώριση παραγγελίας σας.
Τρόποι αποστολής:
Όλα τα προϊόντα που παραγγέλνετε από το 3345rpm.gr αποστέλλονται με Courier, εκεί που εσείς ορίζετε εντός και εκτός Ελλάδος.
Για παραγγελίες προϊόντων που χαρακτηρίζονται ογκώδη, η αποστολή γίνεται μέσω Μεταφορικής.
Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.
Έξοδα Αποστολής εσωτερικού:
Για όλη την Ελλάδα το κόστος αποστολής έως 2 κιλά είναι 6,90€ και για κάθε επιπλέον κιλό 2€.
ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα για όλες τις παραγγελίες άνω των 50€!
Έξοδα Αποστολής εξωτερικού:
Για χώρες που ανήκουν στην ΖΩΝΗ A:
Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Εσθονία, Ην. Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρος, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία, τα μεταφορικά έξοδα έχουν ως εξής:
Αποστολές έως 1000grams (1 κιλό) το κόστος είναι 19€,
Αποστολές από 1001grams έως 2000grams (2 κιλά) το κόστος είναι 24€,
Για κάθε επιπλέον κιλό το κόστος είναι 5€
Για χώρες που ανήκουν στην ΖΩΝΗ B:
Λοιπές χώρες Ευρώπης και χώρες υπόλοιπου κόσμου,τα μεταφορικά έξοδα έχουν ως εξής:
Αποστολές έως 1000grams (1 κιλό) το κόστος είναι 24€,
Αποστολές από 1001grms έως 2000grams (2 κιλά) το κόστος είναι 29€,
Για κάθε επιπλέον κιλό το κόστος είναι 5€


Τρόποι Πληρωμής και Aσφάλεια online αγορών:
Όλες οι συναλλαγές σας με το 3345rpm.gr είναι ασφαλείς και εγγυημένες 100%. Τα στοιχεία των πιστωτικών σας καρτών φαίνονται ΜΟΝΟ στην Τράπεζα, ενώ τα προσωπικά σας δεδομένα δεν αποθηκεύονται και απαγορεύεται να χρησιμοποιηθούν για οποιαδήποτε χρήση.
Τα προϊόντα που επιλέγετε μπορείτε να τα πληρώσετε με τους εξής τρόπους:
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό – τραπεζική μεταφορά:

Εφόσον επιλέξετε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τραπεζική κατάθεση, θα λάβετε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ένα email με όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε για να κάνετε την τραπεζική μεταφορά χρημάτων.
Αυτό μπορεί να γίνει είτε μέσα από την ιστοσελίδα της τράπεζά σας, μέσω e-banking, τηλεφωνικώς ή απευθείας σε κάποιο τραπεζικό κατάστημα.
Εξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:
EUROBANK EFG
Aριθμός λογαριασμού: 00260175470200589040 | IBAN: GR5402601750000470200589040
EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
Aριθμός λογαριασμού: 18100163908  | IBAN: GR7301101810000018100163908
ALPHA BANK
Αριθμός Λογαριασμού: 389002101002691  | IBAN: GR9801403890389002101002691

Παρακαλείστε να αναφέρετε τον Αριθμό της παραγγελία σας με την πληρωμή σας.
Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε 2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας, διαφορετικά αυτή ακυρώνεται αυτόματα.
Η παραγγελία σας θα σταλεί όταν εμφανιστεί ολόκληρο το ποσό πληρωμής, στο λογαριασμό μας, ενώ ο χρόνος αποστολής της, ξεκινάει να μετράει από την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η κατάθεση.
Προσοχή στις Τραπεζικές Προμήθειες!
Όταν πραγματοποιείται καταθέσεις-μεταφορές, από τράπεζες που δεν συμπεριλαμβάνονται στην παραπάνω λίστα, το ποσό που πρέπει να λάβουμε θα πρέπει να είναι ακριβώς το ποσό της παραγγελίας.
Τυχόν χρεώσεις θα πρέπει να επιβαρύνουν εσάς.
Σε περίπτωση κατάθεσης από διαφορετική τράπεζα, όλα τα έξοδα (και των δύο Τραπεζών) τα επιβαρύνεται ο Καταθέτης (Πελάτης) και όχι ο Δικαιούχος (Πρέπει να επιλέγεται OUR και όχι SHA*).
* SHA –
Επιθυμώ να επιβαρυνθώ μόνο με τα έξοδα της Τράπεζας μου.
OUR – Επιβαρύνομαι με τα συνολικά τραπεζικά έξοδα» Στην περίπτωση αυτή ο παραλήπτης παραλαμβάνει ακέραιο το ποσό της εντολής μεταφοράς χρημάτων.
Σε περίπτωση που καταθέτετε χρήματα από μη συνεργαζόμενη τράπεζα η παραγγελία θα αποστέλλεται όταν η πληρωμή επιβεβαιωθεί στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας.
Το 3345rpm.gr διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την πραγματοποίηση και παράδοση της παραγγελίας από πελάτη που δεν έχει καταβάλει ολόκληρο το ποσό πληρωμής.
Πληρωμή μέσω Πιστωτικής ή Χρεωστικής κάρτας:
Πληρώστε με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες, Visa, Mastercard.
Μόλις ολοκληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας και επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική-χρεωστική κάρτα, στην συνέχεια θα μεταβείτε αυτόματα στο περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK και στο σύστημα 3D Secure EUROBANK PAYMENT SYSTEM.
Τα απόρρητα δεδομένα (ο 16ψήφιος αριθμός της τραπεζικής κάρτας καθώς και η ημερομηνία λήξης και ο αριθμός Επαλήθευσης) αποστέλλονται απ’ ευθείας κωδικοποιημένα στον κεντρικό υπολογιστή της τράπεζας, χωρίς να περνάνε μέσα από τον διακομιστή του 3345rpm.gr.
Η Τράπεζα παρέχει τις υπηρεσίες Verified by Visa και MasterCard Secure Code, των διεθνών οργανισμών Visa και MasterCard, για να μπορείτε να πραγματοποιείτε με ασφάλεια τις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές χρησιμοποιώντας τις πιστωτικές σας κάρτες.
Οι Υπηρεσίες αυτές σας προστατεύουν όταν πραγματοποιείτε συναλλαγές στο διαδίκτυο, από πιθανή κακόβουλη χρήση των στοιχείων σας, γιατί απαιτείται η χρήση μυστικού Προσωπικού Κωδικού Πρόσβασης, τον οποίο εσείς εισάγετε κατά τη διάρκεια των ηλεκτρονικών σας αγορών.
Με αυτό τον τρόπο γίνεται ηλεκτρονικός έλεγχος των στοιχείων ώστε να ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.
Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το 3345rpm.gr μέσω πιστωτικών-χρεωστικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.
Το 3345rpm.gr δεν συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό τον λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα,  για συναλλαγές μέσω αυτού του site.
Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας.
Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.
Πληρωμή μέσω PayPal:
Πληρώστε με πιστωτικές κάρτες, Visa, Mastercard, American Express και Diners μέσω του συστήματος Paypal.
Για να πληρώσετε στο ηλεκτρονικό δισκοπωλείο 3345rpm.gr μέσω PayPal, ΔΕΝ χρειάζεται να έχετε λογαριασμό στο PayPal.
Μόλις ολοκληρώσετε τις αγορές σας απ’το 3345rpm.gr και επιλέξετε να πληρώσετε με Paypal στην συνέχεια θα μεταβείτε αυτόματα στο περιβάλλον του PayPal όπου μπορείτε να εισάγετε κατευθείαν την κάρτα σας, όπως θα κάνατε σ’ένα οποιοδήποτε ηλεκτρονικό τραπεζικό σύστημα.
Αν πάλι διαθέτετε λογαριασμό στο PayPal, μπορείτε να κάνετε login στον λογαριασμό σας και κατόπιν να ολοκληρώσετε την συναλλαγή σας.
Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν τα γνωρίζει κανένας άλλος εκτός από εσάς και την PayPal.
Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της υπηρεσίας PayPal, περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Το 3345rpm.gr παραλαμβάνει μόνο το χρηματικό ποσό και Σε Καμία Περίπτωση αριθμούς ή κωδικούς καρτών.

Επιβεβαίωση παραγγελίας:
Από τη στιγμή που έχετε βάλει μια παραγγελία στο 3345rpm.gr, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης, όπου θα αναφέρονται αναλυτικά όλα τα στοιχεία της παραγγελία σας. Παρακαλούμε σημειώστε τον μοναδικό αριθμό παραγγελίας σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο:
Στο 3345rpm.gr σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας θα είναι απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία : Επωνυμία, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Δ/νση Έδρας και επάγγελμα.


Επιστροφές & προβλήματα:
Για οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να λύσουμε το όποιο πρόβλημά σας.
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.
Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.
Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος.
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η αρχική συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές (ακόμα και στην περίπτωση που έχουν κάποιο ελάττωμα από το εργοστάσιο), σε όλα τα Οπτικοακουστικά προϊόντα (Δίσκους βινυλίου, CDs, DVDs, Cassettes tapes), εάν έχει ανοιχθεί η συσκευασία τους ή εάν έχει ήδη γίνει λήψη των ηλεκτρονικών αρχείων, σε Βιβλία και όλα τα αναλώσιμα προϊόντα που έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η αρχική συσκευασία τους.
Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε όλα τα προϊόντα που έχουν αποσφραγιστεί και έχει παραβιαστεί η αρχική συσκευασία τους.
Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, κλπ).
Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα άμεσα.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και ανάλογα με τον τρόπο που επιλέξατε για την πληρωμή της παραγγελία σας, θα πραγματοποιηθεί και η επιστροφή των χρημάτων που πληρώσατε.
Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
Η επιστροφή μπορεί να γίνεται με πίστωση λογαριασμού σας που θα γνωστοποιήσετε στο 3345rpm.gr.
Η παρούσα Σύμβαση δεν επηρεάζει οποιαδήποτε δικαιώματα καταναλωτών που προβλέπονται από τη νομοθεσία.
Πριν από κάθε επιστροφή συνιστάται να προηγηθεί συνεννόηση με το ηλεκτρονικό κατάστημα 3345rpm.gr.
Ακύρωση Παραγγελίας:
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνώντας μαζί μας. Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε.
Απώλεια:
Όλα τα εμπορεύματα που αγοράζονται από το 3345rpm.gr υπόκεινται σε μια σύμβαση αποστολής. Αυτό σημαίνει ότι ο κίνδυνος απώλειας περνά σε σας, μετά την παράδοσή μας στο μεταφορέα. Φυσικά έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε ένα τέτοιο γεγονός να είναι ελάχιστα πιθανό.
Καθυστέρηση παραγγελίας:
Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους: Απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.
Επίσης σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ. τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.
Συσκευασία αποστολής:
Οι συσκευασίες των αποστολών μας γίνονται με τα καλύτερα και ανθεκτικότερα υλικά συσκευασίας χωρίς να υπολογίζουμε το κόστος αυτών παρά μόνο δίνοντας προτεραιότητα στην Ασφαλή Μεταφορά της παραγγελίας σας.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το www.3345rpm.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρία αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Στις αναγραφόμενες τιμές των διαφόρων προϊόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες του Ηλεκτρονικού Δισκοπωλείου 3345rpm.gr συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α. Όλες οι τιμές αναφέρονται μόνο σε Ευρώ (€ EUR).
Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
© 3345rpm.gr – 3345rpm.com

EN » GR

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο